Home

mobiliteit

Het stadsbestuur van Roeselare heeft 2 ingrepen uitgevoerd om de verkeerscirculatie en het parkeren aan de hoofdschool te verbeteren:  een nieuwe zoen- en vroemzone (doorrijstrook in de bocht aan het begin van de Meenseheirweg) en een slagboom die de personeelsparking overdag afsluit.  Startschot is maandag 16 oktober!  Lees er alles over via de link hier.

PROEFLES DANS

Zin om te dansen?

Op maandag 16 oktober van 18.45 uur tot 20/45 uur wordt een gratis proefles dans ingericht in de danszaal van STAP (De Kleine Stooringhe, Blinde Rodenbachstraat 23, Rumbeke). In de les, bedoeld voor jongeren en jong volwassenen van 14 tot 30 wordt gewerkt aan danstechniek, lenigheid, kracht, expressie en improvisatie.

Info en vooraf inschrijven: adelien.vannecke [at] staproeselare.be

Allen welkom.

INSCHRIJVINGEN 17/18 AFGESLOTEN

STAP affiche inschrijvingen 17/18

30 september was de laatste dag waarop u kon inschrijven.

Zit u toch nog met vragen?  Neem gerust contact met ons op.

PROEFLESSEN drum Pop&Jazz

promo drums

Ben je gebeten door pop-, rock-, funk-, jazz- of soulmuziek? Of heb je gewoon een geweldig gevoel voor ritme? Dan ben je bij Pop & Jazz Drums aan het juiste adres!

We ontwikkelen je muzikaliteit en je eigen sound en passen deze onmiddellijk toe door mee te spelen met muziek. Je leert ritmes en grooves uit verschillende muziekstijlen zoals pop, rock, swing, jazz, samba, blues, … 
In deze richting is creatief musiceren en improviseren belangrijk. Je leert leuke fills maken, loskomen van een partituur en drumsolo’s creëren. Perfect om toe te passen in een ensemble of band! 
Interesse? 
Kom dan een proefles volgen op dinsdag 19 september van 18 uur tot 19 uur of woensdag 20 september van 17.30 uur tot 18.30 uur.
Inschrijven kan via Benoit Maddens benoit.maddens [at] staproeselare.be of 0474 895 647
De les gaat door in de Pop & Jazz campus te Rumbeke, Blinde Rodenbachstraat 23.

VOOR DE LIEFHEBBERS

Speelvogels houden van nestwarmte